αναζωογόνηση με λέιζερ

Η αναζωογόνηση του δέρματος με λέιζερ είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές αισθητικές επεμβάσεις. Υπό την επίδραση μιας ακτίνας λέιζερ, της οποίας η θερμοκρασία και το βάθος καθορίζονται από τον γιατρό, τα κύτταρα της επιδερμίδας καταστρέφονται και εξατμίζονται. Ως αποτέλεσμα, το σώμα συνθέτει νέα, λόγω των οποίων το δέρμα ανανεώνεται πλήρως.

Αυτή η καλλυντική τεχνική αφαιρεί σημεία ακμής, κηλίδες ηλικίας, καθώς και βαθιές ρυτίδες, αλλά έχει πολλές αντενδείξεις. Επομένως, οι ασθενείς επιλέγουν κλασματική αναζωογόνηση με λέιζερ. Δεν είναι λιγότερο αποτελεσματικό και ταυτόχρονα πολύ πιο ασφαλές.

τι είναι το κλασματικό κωνικό

Χαρακτηριστικό της fractional λέιζερ αναζωογόνησης δέρματος

Η δοκός χωρίζεται σε πολλά μικρά δοκάρια. Το πλέγμα λέιζερ διεισδύει στο δέρμα σε βάθος μικρότερο από 1 mm. Δημιουργεί ζώνες μικροεπούλωσης γύρω από τις οποίες σχηματίζεται ένα πλαίσιο κολλαγόνου και ελαστίνης. Χάρη σε αυτόν, το δέρμα γίνεται ξανά νεανικό και ελαστικό. Η κλασματική ανανέωση δέρματος με λέιζερ συνιστάται για ασθενείς άνω των 25 ετών. Αυτή η διαδικασία είναι ανώδυνη και δεν απαιτεί περίοδο αποκατάστασης.

Σημείωση: Για να επιτευχθεί το πιο βιώσιμο αποτέλεσμα, απαιτούνται ορισμένες διαδικασίες.

Κλασματικές κωνικές τιμές

Το κόστος ενός όμορφου και ελαστικού δέρματος με τη χρήση αυτής της τεχνικής εξαρτάται από το μέγεθος της προβληματικής περιοχής. Για να μάθετε την τελική τιμή της fractional laser αναζωογόνησης στο ιατρικό μας κέντρο, κλείστε ένα ραντεβού με έναν ειδικό. Η αισθητικός θα αξιολογήσει την κατάσταση του δέρματός σας και θα προσφέρει ένα προσαρμοσμένο πακέτο περιποίησης για την καταπολέμηση των εξωτερικών ατελειών.

Χαρακτηριστικά κλασματικής κωνικότητας

Αναζωογόνηση με λέιζερ στη συσκευή

Μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους διατήρησης της νεανικής επιδερμίδας είναι η αναζωογόνηση με λέιζερ. Η έκθεση στο δέρμα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, στη λείανση της επιφάνειας και στην αποσυμφόρηση του δέρματος. Η αναζωογόνηση με λέιζερ μπορεί επίσης να εξαλείψει τις λεπτές ρυτίδες, τις κηλίδες ηλικίας και τις ουλές.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της διαδικασίας είναι η ικανότητα συνδυασμού των αποτελεσματικών επιδράσεων ενός λέιζερ διοξειδίου του άνθρακα ραδιοσυχνοτήτων σε μία διαδικασία. Αυτό καθιστά δυνατή την εκτέλεση κλασματικής αναζωογόνησης και θερμικής ανύψωσης ταυτόχρονα και την επίτευξη εκπληκτικών αποτελεσμάτων αναζωογόνησης.

Μια ειδική συσκευή λέιζερ με μια σειρά από διαφορετικά ακροφύσια δρα σε όλα τα στρώματα του δέρματος, δημιουργώντας ένα απόλυτα ελεγχόμενο επίπεδο θερμότητας. Μετά την άμεση εξάτμιση του ανώτερου στρώματος του δέρματος, η ενέργεια της ώθησης μεταφέρεται με τη μορφή θερμότητας στα βαθιά στρώματα του χορίου (κορεσμένα με νερό), γεγονός που διεγείρει το σχηματισμό νέου κολλαγόνου και ένα άμεσο αποτέλεσμα ανύψωσης. Το αποτέλεσμα είναι μια βαθιά αναζωογόνηση του δέρματος συγκρίσιμη με ένα χειρουργικό λίφτινγκ, ενώ ο χρόνος αποθεραπείας μειώνεται σημαντικά.

Η αποτελεσματικότητα της διαδικασίας

Η αναζωογόνηση με λέιζερ είναι κατάλληλη για τη διόρθωση των αλλαγών του δέρματος που σχετίζονται με την ηλικία στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Η κλασματική φωτοθερμόλυση λειτουργεί σύμφωνα με την αρχή του σημείου. Η δέσμη λέιζερ που διαπερνά το σαρωτή δημιουργεί ζώνες μικροθερμικής βλάβης στο δέρμα που εναλλάσσονται με ζώνες ανεπηρέαστου ιστού. Επιπλέον, αυτά τα κύτταρα συμμετέχουν στην ενεργό αναγέννηση του δέρματος. Αυτό μειώνει το χρόνο για την πλήρη ανάκτηση μετά την επαναφορά με λέιζερ χρησιμοποιώντας ειδικά ακροφύσια. Ακόμη και λίγους μήνες μετά τη διαδικασία, η σύνθεση νέας ελαστίνης και κολλαγόνου στο δέρμα συνεχίζεται.

Συμβουλές

Αν παρατηρήσετε ότι το δέρμα σας χάνει την ελαστικότητά του, εμφανίζονται ρυτίδες και λεπτές γραμμές, θα πρέπει να σκεφτείτε τη διαδικασία αναζωογόνησης. Η διαδικασία λέιζερ σε μια σύγχρονη συσκευή έχει ένα ευρύ φάσμα ενδείξεων. Αυτά περιλαμβάνουν:

  • η εμφάνιση ενός ανθυγιεινού χρώματος δέρματος.
  • ρυτίδες γύρω από το στόμα?
  • Μετά την ακμή, τις ραγάδες, τις ουλές και τις ουλές.
  • θηλώματα, κονδυλώματα, κρεατοελιές.
  • χαλαρότητα

Οφέλη της αναζωογόνησης με fractional laser

Η πατενταρισμένη τεχνολογία διαμόρφωσης παλμών επιτυγχάνει εξαιρετικά κλινικά αποτελέσματα σε διαφορετικούς τύπους γήρανσης. Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης, το επίπεδο του βάθους έκθεσης ελέγχεται χάρη σε ένα ειδικό σύστημα. Το λέιζερ είναι εξαιρετικά ακριβές, ελαχιστοποιώντας τη βλάβη στους ιστούς που γειτνιάζουν με την περιοχή που υποβάλλεται σε θεραπεία. Πρακτικά δεν υπάρχει πόνος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, γεγονός που αυξάνει την άνεση. Η αναζωογόνηση του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ με τη βοήθεια ενός fractional laser επιτρέπει τη γρήγορη ανάρρωση. Το αποτέλεσμα μετά τη διαδικασία δεν αργεί να έρθει. Οι ειδικοί το φροντίζουν προσεκτικά. Θα θέλατε να δώσετε στο δέρμα σας μια φρέσκια και υγιή όψη χωρίς σημάδια, ρυτίδες, ακμή και κηλίδες ηλικίας; Επικοινωνήστε με επαγγελματίες. Οι ειδικοί σας παρέχουν εξειδικευμένη υποστήριξη.

Τιμές αναζωογόνησης με λέιζερ

Για να μάθετε την τελική τιμή της αναζωογόνησης με λέιζερ στη συσκευή στο ιατρικό κέντρο, κλείστε ραντεβού με έναν ειδικό. Η αισθητικός θα αξιολογήσει την κατάσταση του δέρματός σας και θα προσφέρει ένα προσαρμοσμένο πακέτο περιποίησης για την καταπολέμηση των εξωτερικών ατελειών.