Top 7 καλύτερες συσκευές για αναζωογόνηση και λίφτινγκ στο σπίτι

Επισκόπηση συσκευών για αναζωογόνηση

Κάθε γυναίκα και κορίτσι παρακολουθεί με ζήλια την εμφάνισή τους. Αν πριν από περίπου δέκα ή δεκαπέντε χρόνια ήταν δυνατή μόνο η χρήση κρέμων και παρόμοιων προϊόντων στο σπίτι, σήμερα διατίθεται στο εμπόριο ένας μεγάλος αριθμός εξειδικευμένων συσκευών, καθεμία από τις οποίες έχει τη δική της αρχή λειτουργίας, αποτελεσματικότητας κ. λπ. . Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να επιστρέψετε μια φρέσκια όψη στο δέρμα, να το σφίξετε, να απαλλαγείτε από τις ρυτίδες και ούτω καθεξής.

Η γκάμα που παρουσιάζεται είναι πολύ μεγάλη, επομένως η επιλογή του βέλτιστου προϊόντος δεν είναι τόσο εύκολη όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά, ειδικά επειδή η λειτουργική πλευρά των προϊόντων είναι εντελώς διαφορετική. Γι' αυτό αποφασίσαμε να κατατάξουμε τις καλύτερες συσκευές αναζωογόνησης δέρματος το 2022 για τους αναγνώστες μας. Σε αυτό δεν θα μιλήσουμε μόνο λεπτομερώς για τις πιο διάσημες και κοινές επιλογές, αλλά θα δώσουμε επίσης μια σειρά από χρήσιμες συμβουλές που σίγουρα θα σας φανούν χρήσιμες κατά την αγορά αυτού του εξοπλισμού.

Πώς να επιλέξετε τη σωστή συσκευή για αναζωογόνηση;

Πρώτα απ 'όλα, θα ήθελα να σημειώσω ότι τέτοιες συσκευές θα πρέπει να αγοράζονται για τακτική χρήση - μόνο σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα συγκρίσιμο με τη χρήση επαγγελματικών συσκευών στο σαλόνι. Φροντίστε να ελέγξετε την τιμή της συσκευής. Οι έμπειροι κοσμετολόγοι δεν συνιστούν να προτιμάτε φθηνές επιλογές, καθώς δεν διαρκούν πολύ και τα αποτελέσματά τους είναι ασήμαντα.

Το πιο απαιτητικό σήμερα είναι η διέγερση μικρορεύματος. Σας επιτρέπει να διεγείρετε την παραγωγή αμινοξέων, κολλαγόνου και ελαστίνης στους ιστούς. Οι μυϊκοί διεγέρτες χρησιμοποιούν την ίδια ποσότητα ρεύματος που εμπλέκεται στη συστολή των μυών.

Η ηλεκτροδιάτρηση βοηθά στην παροχή ποιοτικής ανύψωσης. Ωστόσο, οι συσκευές με αυτή τη δυνατότητα έχουν αρκετά χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα, βοηθούν στην αποκατάσταση του δέρματος μετά από αρκετά επιθετικές αισθητικές επεμβάσεις. Τέτοιες συσκευές καταπολεμούν ενεργά την αυξημένη μελάγχρωση του δέρματος, εξαλείφουν τις ουλές και την ακμή και κάνουν τα καλύμματα πιο ελαστικά. Η εργασία με αυτές τις συσκευές δεν είναι γεμάτη με οδυνηρές ή δυσάρεστες αισθήσεις, το αποτέλεσμα της χρήσης γίνεται αισθητό κυριολεκτικά μετά την πρώτη φορά.

Οι συσκευές με υπερηχητική επίδραση στον ιστό και το δέρμα είναι πιο ακριβές. Η πηγή εκπέμπει κύματα σε συγκεκριμένες συχνότητες που συνεργάζονται με τα εξωτερικά στρώματα του δέρματος, αφαιρώντας τα νεκρά σωματίδια του δέρματος από την επάνω επιφάνεια και επιβραδύνοντας τη διαδικασία γήρανσης. Ο υπέρηχος βοηθά στη βελτίωση της διατροφής των κυττάρων, στον κορεσμό τους με επαρκή υγρασία, η ελαστίνη και το κολλαγόνο παράγονται σε μεγάλες ποσότητες. Συσκευές με παρόμοια λειτουργία λειαίνουν το δέρμα, συσφίγγουν το περίγραμμά του και ούτω καθεξής.

Κατά την επιλογή των προϊόντων που θα συμπεριληφθούν στη βαθμολογία των καλύτερων συσκευών αναζωογόνησης, βασιστήκαμε πρωτίστως σε όλες τις παραπάνω παραμέτρους. Ωστόσο, εξετάσαμε και κάποιες άλλες παραμέτρους. Οι κριτικές χρηστών έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στην επιλογή συσκευών - αυτό μας επέτρεψε να συγκεντρώσουμε μια βαθμολογία μόνο των συσκευών υψηλότερης ποιότητας, ανθεκτικότητας και απόδοσης.

οικονομικά προϊόντα

Μηχανή αναζωογόνησης με υπερήχους

συσκευή υπερήχων

Αυτή η συσκευή λειτουργεί με βάση τα υπερηχητικά κύματα, με τη βοήθειά της θα είναι δυνατό να οργανωθεί ένα σχεδόν επαγγελματικό σαλόνι μασάζ στο σπίτι. Είναι πολύ εύκολο να δουλέψετε με τη συσκευή, φροντίζει καλά το δέρμα του προσώπου και του σώματος. Οι διαστάσεις του προϊόντος είναι μικρές. Ο τόνος του δέρματος κυριολεκτικά αυξάνεται μετά την πρώτη εφαρμογή, οι πόροι στενεύουν και ακόμη και μικρά δερματικά προβλήματα εξαφανίζονται.

Αυτό το μοντέλο λειτουργεί από την ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου, το σετ περιλαμβάνει φορτιστή. Αυτή η συσκευή είναι επίσης ικανή να παράγει μασάζ, φωτοφόρηση, peeling. Το βάρος του προϊόντος είναι μόνο 300 γραμμάρια Η θήκη είναι κατασκευασμένη από πλαστικό, έχει αντιολισθητική επίστρωση, ο σχεδιασμός είναι εργονομικός, οπότε η συσκευή κρατιέται αρκετά εύκολα ακόμα και με βρεγμένα χέρια.

Πλεονεκτήματα:

 • Καθαρίζει το δέρμα απαλά αλλά πολύ υψηλής ποιότητας.
 • Οι πόροι μειώνονται σε κυτταρικό επίπεδο, κάτι που είναι οπτικά αισθητό.
 • Το πρήξιμο και οι ρυτίδες μπορούν να καταπολεμηθούν αποτελεσματικά.
 • Δεν υπάρχει πόνος που να σχετίζεται με τη χρήση της συσκευής.

Ελαττώματα:

 • Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, αλλά τα καλύτερα αποτελέσματα παρατηρούνται σε άτομα με λιπαρό δέρμα.
 • Η μπαταρία χρειάζεται πολύ χρόνο για να φορτιστεί.

Μηχάνημα υπερήχων με φωτοθεραπεία

Συσκευή αναζωογόνησης με φωτοθεραπεία

Το προϊόν τελευταίας γενιάς, ειδικά σχεδιασμένο για ολοκληρωμένες αισθητικές επεμβάσεις στο σπίτι. Η συσκευή συνοδεύεται από λεπτομερείς οδηγίες μεταφρασμένες σε όλες τις γλώσσες, είναι κατάλληλη για άτομα ανεξαρτήτως τύπου δέρματος, καταπολεμά καλά τις αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι λειτουργίας εδώ - μικρο-μασάζ, γαλβανισμός, φωτοθεραπεία και μασάζ δόνησης. Υπάρχει επίσης ακτινοβολία φωτός στο μπλε φάσμα που μπορεί να διεισδύσει στο δέρμα σε βάθος περίπου 0, 5 mm. Ένα παρόμοιο αποτέλεσμα είναι τέλειο για δέρμα επιρρεπές σε αλλεργικές αντιδράσεις ή με αυξημένη λιπαρότητα.

Η συσκευή καταπολεμά εύκολα την ακμή και στενεύει τους πόρους. Υπάρχει επίσης ακτινοβολία κόκκινου φάσματος που διεισδύει στο δέρμα σε βάθος 10mm. Τα καλύμματα ζεσταίνονται καλά, επομένως παρέχεται βελτιωμένη μικροκυκλοφορία, το κολλαγόνο αρχίζει να παράγεται πιο εντατικά, το δέρμα αναγεννάται πιο γρήγορα. Ως αποτέλεσμα, οι μικρές ρυτίδες εξομαλύνονται πλήρως και οι μεγάλες γίνονται σχεδόν αόρατες.

Πλεονεκτήματα:

 • Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.
 • Καταπολεμά καλά με αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία.
 • Πολλοί τρόποι δράσης και αρχές δράσης.

Μειονεκτήματα: δεν είναι κατάλληλο για έγκυες γυναίκες, καθώς και για άτομα με οξείες μολυσματικές ασθένειες.

Συσκευή μικρορεύματος για αναζωογόνηση

Μηχανή Μικροτονικής Αναζωογόνησης

Ο σχεδιασμός είναι εξοπλισμένος με ένα μόνο ακροφύσιο που έχει διάφορα αποτελέσματα στο δέρμα - αναζωογονεί, βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και αποτρέπει την ακμή. Το αποτέλεσμα βασίζεται στη διέγερση των ιστών με μικρορεύματα, στην ανύψωση ραδιοσυχνοτήτων και στη θεραπεία με φως. Η μελάγχρωση γίνεται λιγότερο έντονη, ακόμη και οι πιο βαθιές ρυτίδες λειαίνονται, το δέρμα γίνεται ελαστικό, η φυσική λάμψη επιστρέφει.

Υπάρχουν έως και έξι τρόποι λειτουργίας. Το δέρμα θερμαίνεται καλά σε μεγάλο βάθος. Η εφαρμογή θρεπτικών κρεμών ή άλλων ενώσεων στο δέρμα πριν από τη χρήση της συσκευής θα βοηθήσει τις θρεπτικές ενώσεις να διεισδύσουν στα κύτταρα του δέρματος πιο γρήγορα και να τα κορεστούν. Η συσκευή διατίθεται σε πλαστική θήκη με αντιολισθητική επίστρωση, ώστε να μην γλιστράει ακόμη και με βρεγμένα χέρια. Η συσκευή τροφοδοτείται από μια ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η οποία επαρκεί για περίπου 50-60 λεπτά συνεχούς λειτουργίας. Μια πλήρης φόρτιση είναι αρκετή για τρεις έως τέσσερις πλήρεις χρήσεις. Υπάρχει μια αρκετά μεγάλη οθόνη LCD που δείχνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους χρήστες. Υπάρχει επίσης ένα χρονόμετρο αυτόματης απενεργοποίησης - είναι σχεδιασμένο για μέγιστο 10 λεπτά.

Πλεονεκτήματα:

 • Συνδυάζει μια ποικιλία διαφορετικών λειτουργιών.
 • Καλή καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.
 • Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Μειονεκτήματα: Το αποτέλεσμα εμφανίζεται μετά από περίπου δύο έως τρεις εβδομάδες τακτικής χρήσης του προϊόντος.

Συσκευή φωτοθεραπείας για αναζωογόνηση

Θεραπεία LED συσκευής

Η ανάπτυξη Κορεατών επιστημόνων βασίζεται στη χρήση των ευεργετικών επιδράσεων της φωτοθεραπείας στο ανθρώπινο σώμα. Η θεραπεία LED αντιμετωπίζει σοβαρά δερματικά προβλήματα όπως η γήρανση και η ακμή. Χάρη στα ελαφριά κύματα, οι πόροι του δέρματος του προσώπου ανοίγουν προσωρινά, τα ευεργετικά συστατικά των καλλυντικών προϊόντων διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, ενεργοποιώντας τις διαδικασίες αναζωογόνησης, θρέψης και ενυδάτωσης. Το προϊόν υποστηρίζει τη λειτουργία της ηλεκτρικής διέγερσης των μυών, υπό την επίδραση του ηλεκτρισμού, οι μύες συστέλλονται όπως το χτίσιμο του προσώπου, εξαλείφοντας το ξεθώριασμα του δέρματος, τις ρινοχειλικές πτυχές, το χαμήλωμα των γωνιών των χειλιών και σχηματίζοντας ένα σαφές περίγραμμα του προσώπου.

Επιπλέον, η συσκευή βοηθά στον καθαρισμό της επιδερμίδας από τη σκόνη και τη ρύπανση, καθώς και στην απομάκρυνση των υπολειμμάτων του μακιγιάζ. Γαλβανικά ρεύματα και ειδική απολυμαντική λοσιόν χρησιμοποιούνται για την καταστροφή των κωμωδών, που απομακρύνονται αβίαστα από τους πόρους.

Πλεονεκτήματα:

 • Μοναδική τεχνολογία φωτοθεραπείας.
 • Ασφάλεια εφαρμογής, δεν απαιτείται ανάκτηση μετά από διαδικασίες.
 • βελτίωση της επιδερμίδας.

Μειονεκτήματα: δεν βρέθηκε κανένα.

Συσκευή υπερήχων για αναζωογόνηση

Καθαριστικό προσώπου με υπερήχους

Μια μοναδική συσκευή εμφανίστηκε στην αγορά, που συνδυάζει μια σειρά από σημαντικές και ολοκληρωμένες διαδικασίες για το πρόσωπο και το σώμα. Έχει ήδη λάβει πολλά θετικά σχόλια, τόσο όσον αφορά την ευκολία χρήσης όσο και τα αποτελέσματα που είναι αισθητά με γυμνό μάτι, που σημειώθηκαν από γυναίκες διαφορετικών ηλικιών. Η συσκευή αντιμετωπίζει εύκολα την εξάλειψη των πιο σημαντικών παρατηρήσεων σχετικά με την εμφάνιση του δέρματος του προσώπου: η αφαίρεση του κεράτινου στρώματος με υπερήχους είναι η ασφαλέστερη, μη τραυματική μέθοδος καθαρισμού του δέρματος που δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις. Βοηθά στην καταπολέμηση των μαύρων κουκίδων εκθέτοντάς τες σε μικρορεύματα που τις «εκρήγνυνται», ας πούμε, και μετά φεύγουν με ασφάλεια από το πρόσωπό σας. Ομαλοποιεί το έργο των σμηγματογόνων αδένων, εξαλείφει τις κωμωδίες και ακόμη και ανακουφίζει από μικρές ουλές.

Μια άλλη σπάνια λειτουργία για προϊόντα αυτού του τύπου, που υπάρχει στη συσκευή, είναι ένα μασάζ ανύψωσης, το οποίο χάρη στα μικρορεύματα δρα στους μύες του προσώπου και του λαιμού, συσφίγγει το οβάλ, αφαιρεί το χαλασμένο δέρμα και τα μάγουλα, λειαίνει τις ρυτίδες που μιμούνται. Και ένα ωραίο μπόνους είναι η εργασία σε λειτουργία χαλαρωτικού μασάζ. Ταυτόχρονα, αξίζει να σημειωθεί το δημοκρατικό κόστος της συσκευής.

Πλεονεκτήματα:

 • Το αποτέλεσμα του καθαρισμού με υπερήχους σε συνδυασμό με μικρορεύματα και μικρομασάζ διατηρείται για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορα καλλυντικά καθώς είναι ανθεκτικό στην υγρασία, τα οξέα και τα λάδια.

Μειονεκτήματα: αντενδείκνυται για δέρμα με εμφυτεύματα (χρυσές κλωστές, μετεγχειρητικά μεταλλικά κλιπ και άλλα).

Συσκευές με την καλύτερη σχέση τιμής-απόδοσης

Συσκευή αναζωογόνησης ραδιοσυχνοτήτων

Συσκευή ραδιοσυχνοτήτων με μικρορεύματα για αναζωογόνηση

Παρέχει ενδελεχή και ανώδυνη φροντίδα στο δέρμα του προσώπου και του λαιμού, ανεξαρτήτως ηλικίας. Με τακτική χρήση, ακόμη και οι εγκάρσιες ρυτίδες μπορούν να καταπολεμηθούν και να αποφευχθεί η χαλάρωση του δέρματος. Δεν λειτουργεί καλά μόνο με το δέρμα, αλλά και με τους ιστούς, αποκαθιστώντας την ελαστικότητά τους. Η συσκευή διαθέτει έως και τρεις τρόπους λειτουργίας που συνδυάζουν μασάζ, θερμοθεραπεία και έκθεση σε παλμικό φως. Αυτό καθιστά το προϊόν ένα καλό ανάλογο των επαγγελματικών καλλυντικών διαδικασιών.

Η μπλε λειτουργία έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με σχετικά νεανικό δέρμα. Χαλαρώνει τους μύες, ανακουφίζει από την ένταση στον λαιμό, αποτρέπει την εμφάνιση ρυτίδων, λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Οι μπλε παρορμήσεις διαποτίζουν επιπλέον το δέρμα με οξυγόνο, εξισορροπούν τον τόνο του και συσφίγγουν τους πόρους. Ο πράσινος τρόπος δράσης μειώνει την ένταση στους μύες του λαιμού και επίσης επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος. Η κόκκινη λειτουργία θερμαίνει τους ιστούς έως και 45 βαθμούς, γεγονός που επιταχύνει σημαντικά τον μεταβολισμό του δέρματος.

Πλεονεκτήματα:

 • Ιδανικό για γυναίκες όλων των ηλικιών.
 • Μπορεί να επηρεάσει αποτελεσματικά το δέρμα οποιουδήποτε τύπου.
 • Κατάλληλο για πρόσωπο, λαιμό και σώμα.
 • Συνδυάζει πολλαπλούς τύπους βολής.
 • Συμπαγείς διαστάσεις και χαμηλό βάρος.

Μειονεκτήματα: καταπολεμά την ακμή για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συσκευή Υπερήχων Φροντίδας

Συσκευή φροντίδας υπερήχων

Η συσκευή περιποίησης ειδικεύεται στον υπερηχητικό καθαρισμό του δέρματος του προσώπου. Έχει μια μοναδική λειτουργία - αφαιρεί τις κωμωδίνες εκθέτοντάς τους σε γαλβανικό ρεύμα και ένα ειδικό αλκαλικό διάλυμα, με αποτέλεσμα να διαλύονται και να αφαιρούνται. Στο οπλοστάσιό της, η συσκευή διαθέτει ιοντοφόρηση, η οποία προάγει τη διείσδυση των συστατικών του φαρμάκου μέσω των κυτταρικών μεμβρανών, παρέχει θρεπτικά συστατικά απευθείας στους ιστούς χωρίς ενέσεις, ενώ παρέχει αντιγηραντικά, θρεπτικά και ενυδατικά αποτελέσματα. καθώς και μικρο-μασάζ με υπερήχους, που προάγει την παραγωγή κολλαγόνου στους ιστούς.

Στο κάτω μέρος του σώματος υπάρχει ένα ειδικό ακροφύσιο για την επιρροή του δέρματος με θερμοκρασίες 39-42℃, ένα τέτοιο μασάζ βοηθά στη χαλάρωση, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, τη λεμφική παροχέτευση, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής πίσω από τα αυτιά και στον λαιμό, βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών και δίνει στο δέρμα μια φρέσκια όψη.

Πλεονεκτήματα:

 • Το ξεφλούδισμα του δέρματος με υπερήχους και ο βαθύς καθαρισμός του είναι παρόμοια με μια καλλυντική διαδικασία.
 • Θερμαντικό μασάζ που ενεργοποιεί την αναγέννηση των κυττάρων.
 • Η βέλτιστη αναλογία του κόστους της συσκευής και του εύρους των λειτουργιών.

Μειονεκτήματα: Δεν βρέθηκε κανένα.

Τελικά

Η δοκιμή μας για τις καλύτερες συσκευές αναζωογόνησης δέρματος πλησιάζει στο τέλος της. Ελπίζουμε ότι μετά από μια ενδελεχή μελέτη της βαθμολογίας, μπορέσατε να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή για τον εαυτό σας, η οποία θα σας εξυπηρετεί πιστά για πολλά χρόνια. Εάν έχετε ήδη εμπειρία με αυτές τις συσκευές, μοιραστείτε τις με άλλους αναγνώστες - σίγουρα θα είναι πολύ χρήσιμο για αυτούς να μάθουν πρόσθετες πληροφορίες από πρώτο χέρι.