Αναζωογόνηση δέρματος ή πώς να γυρίσετε τον χρόνο πίσω

Το ελαστικό, ελαστικό και φροντισμένο δέρμα είναι το κλειδί για την ομορφιά και την υγεία.Αλλά με τα χρόνια γίνεται ξηρό, κουτσό, ζαρωμένο. Χάρη στις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στην κοσμετολογία και την πλαστική χειρουργική, είναι δυνατό να γυρίσετε το ρολόι πίσω και να γίνετε πάλι ιδιοκτήτης νέου και όμορφου δέρματος.

Αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου της γυναίκας

Οι επαγγελματίες δερματολογικοί αισθητικοί σας προσφέρουν τις πιο αποτελεσματικές διαδικασίες αναζωογόνησης του δέρματος που θα σας απαλλάξουν από τις ατέλειες του προσώπου και θα επιβραδύνουν όλες τις διαδικασίες γήρανσης του δέρματος.

Καθαρά συμβολικά, όλες οι διαδικασίες για την αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου μπορούν να ταξινομηθούν ως εξής:

  • Μέθοδος ένεσης για αναζωογόνηση του δέρματος.
  • Τεχνικές υλικού?
  • Χειρουργικό πλαστικό.

Αναζωογόνηση δέρματος με ενέσεις

Η μεσοθεραπεία, η θεραπεία με όζον και οι ενέσεις υαλουρονικού οξέος είναι από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους ένεσης για αναζωογόνηση. Φάρμακα, ιχνοστοιχεία και θρεπτικά συστατικά εγχέονται στην επιδερμίδα που θρέφουν το δέρμα, βελτιώνουν τη γενική κατάσταση και εμφάνιση του.

Αυτές οι τεχνικές είναι αποτελεσματικές για την αναζωογόνηση του δέρματος γύρω από τα μάτια, την εξομάλυνση των ρινοχειλικών πτυχών και των δακρυϊκών αγωγών και την απομάκρυνση των βαθιών και λεπτών ρυτίδων. Μόνο έμπειροι αισθητικοί μπορούν να επιλέξουν τα πιο κατάλληλα σκευάσματα για το δέρμα σας.

Μια άλλη δημοφιλής μέθοδος ένεσης είναι η εισαγωγή ειδικών πληρωτικών - τα λεγόμενα πληρωτικά - σε προβληματικές περιοχές του δέρματος. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, λειαίνονται οι ρυτίδες, γεμίζουν ατροφικές ουλές και σφίγγονται οι βυθισμένες περιοχές του δέρματος. Στο πρόσωπο δίνεται ένα όμορφο περίγραμμα και όγκος.

Τεχνικές υλικού για αναζωογόνηση δέρματος

Πολυάριθμες θετικές κριτικές για την αναζωογόνηση του δέρματος μπορούν να βρεθούν με τη διαδικασία ανανέωσης προσώπου με λέιζερ. Η κεράτινη στιβάδα αφαιρείται με τη βοήθεια ειδικού λέιζερ. Επιπλέον, το λέιζερ εκπέμπει ακτίνες θερμότητας που ενεργοποιούν τις αναγεννητικές διαδικασίες και διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου, το οποίο είναι υπεύθυνο για την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Η διαδικασία της αναζωογόνησης φωτογραφιών μέσω κλασματικής φωτοθερμόλυσης δεν είναι λιγότερο δημοφιλής.

Επειδή αυτές οι μέθοδοι αναζωογόνησης του δέρματος είναι μη επεμβατικές, είναι ανώδυνες και δεν απαιτούν περίοδο αποκατάστασης.

Δεν λειτουργεί χωρίς πλαστική χειρουργική!

Υπάρχουν δερματικά προβλήματα που δεν μπορούν να λυθούν χωρίς χειρουργική επέμβαση. Πρόκειται για περιοχές του δέρματος που έχουν χαλαρώσει πάρα πολύ, καθώς και σε μεγάλη ηλικία, όταν οι τεχνικές έγχυσης δεν οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.