Αναζωογόνηση με λέιζερ

Γυναικείο πρόσωπο μετά από αναζωογόνηση με λέιζερ

Είστε έτοιμοι να πάτε κάτω από το μαχαίρι του χειρουργού για χάρη της ομορφιάς και της νεότητας σας; Μην βιαστείτε να καταφύγετε σε τέτοιες ριζοσπαστικές μεθόδους. Η αναζωογόνηση με λέιζερ είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση σε δαπανηρές επεμβάσεις που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί από πολλούς επιτυχημένους σταρ του Χόλιγουντ. Η ικανότητα να αποκαθιστά τη νεανικότητα του δέρματος, να αυξάνει τον τόνο του, να εξαλείφει τις ρυτίδες του προσώπου και να σφίγγει ελαφρώς το οβάλ του προσώπου, μπορεί να είναι χωρίς δυσάρεστες συνέπειες με τη μορφή ραφών και πρηξίματος.

Η κλασματική αναζωογόνηση με λέιζερ είναι ιδανική για πολυάσχολους πολυάσχολους ανθρώπους που είναι πάντα σε βιασύνη. Μπορεί επίσης να γίνει το μεσημέρι. Η αποτελεσματικότητα της διαδικασίας έχει αποδειχθεί από πολλούς γιατρούς και ασθενείς καλλυντικών κλινικών.

Ποια είναι η ουσία της μεθόδου;

Διεισδύοντας βαθιά στο δέρμα, η ακτίνα λέιζερ θερμαίνει τα εσωτερικά στρώματα και ενεργοποιεί τη συστολή των παλιών ινών κολλαγόνου, ξεκινώντας κυριολεκτικά τη διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων. Ταυτόχρονα, ο ασθενής δεν αισθάνεται πόνο, μόνο μια μικρή αίσθηση μυρμήγκιασμα - ο αισθητικός ελέγχει τη δύναμη της έκθεσης στο λέιζερ με επαγγελματικό εξοπλισμό (από 0, 2 έως 0, 5 ms).

Ανάλογα με τον τύπο του προβλήματος που πρέπει να επιλυθεί και τις προσδοκίες του ασθενούς, θα συνταγογραφηθεί ατομικό μάθημα αποκατάστασης. Κατά κανόνα, αρκούν 3 έως 5 διαδικασίες, μεταξύ των οποίων πρέπει να τηρείται ένα διάλειμμα τουλάχιστον ενός μήνα. Ένα τόσο μεγάλο διάλειμμα για το δέρμα είναι απαραίτητο λόγω της ενεργοποίησης της διαδικασίας παραγωγής ελαστίνης και κολλαγόνου. Κάθε επόμενη συνεδρία στερεώνει τα αποτελέσματα της πρώτης, επομένως, μετά από έξι μήνες, ο ασθενής παρατηρεί μια πλήρη αλλαγή στην εμφάνισή του. Εάν είναι απαραίτητο, ο γιατρός μπορεί επίσης να συνταγογραφήσει μια γρήγορη ανανέωση, η οποία περιλαμβάνει την πραγματοποίηση 5 συνεδριών λέιζερ κάθε 5 ημέρες. Με αυτήν την τεχνική, όμως, το αποτέλεσμα μπορεί να αποθηκευτεί μόνο για 1-2 χρόνια.

Η διαδικασία πραγματοποιείται αποκλειστικά σε καθαρό δέρμα, επομένως δεν συνιστάται η εφαρμογή μακιγιάζ πριν επισκεφθείτε έναν αισθητικό. Επιπλέον, πριν από τη θεραπεία με λέιζερ, ο γιατρός αφαιρεί τα τραχιά κύτταρα του δέρματος και τις ακαθαρσίες από τους πόρους με τρίψιμο και συνθέσεις απολέπισης. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί αναισθητικό εάν είναι απαραίτητο. Μετά την έκθεση με λέιζερ, είναι σημαντικό να ηρεμήσετε λίγο το δέρμα, χρησιμοποιώντας μαλακτικές κρέμες και λοσιόν για αυτό.

Οφέλη από την αναζωογόνηση προσώπου με λέιζερ:

 • Μακροπρόθεσμη επίδραση (μια πλήρης πορεία θεραπείας μπορεί να σταματήσει τη γήρανση του δέρματος για 5-7 χρόνια).
 • Πλήρης ασφάλεια (καμία χειρουργική επέμβαση δεν αποτρέπει τη μόλυνση ή τη φλεγμονή του δέρματος).
 • Δεν απαιτεί μακροχρόνια αποκατάσταση (το λέιζερ δεν αφήνει ουλές από πληγές και κοψίματα στο δέρμα).

Η διαδικασία περιλαμβάνεται πολύ συχνά στο σύμπλεγμα αναζωογόνησης του δέρματος λόγω της απουσίας παρενεργειών και της δυνατότητας συνδυασμού της με άλλες μεθόδους καλλυντικής επιρροής.

Παρά τον μεγάλο κατάλογο των πλεονεκτημάτων της έκθεσης με λέιζερ, υπάρχουν πολλές αντενδείξεις όπου ο γιατρός είτε θα αναβάλει τη θεραπεία με λέιζερ για λίγο είτε θα προσφέρει μια άλλη επιλογή για αναζωογόνηση. Ακολουθεί η κύρια λίστα αντενδείξεων:

 • Περίοδος εγκυμοσύνης και θηλασμού.
 • Η παρουσία φλεγμονωδών διεργασιών στις κατεργασμένες περιοχές του δέρματος.
 • Ενεργή ψωρίαση και δερματοπάθειες.
 • Ογκολογικά νοσήματα.
 • Διαταραχές πήξης του αίματος, σακχαρώδης διαβήτης, ασθένειες του καρδιαγγειακού συστήματος.
 • Κιρσοί στην περιοχή της διαδικασίας.
 • Τάση για ανάπτυξη λεύκης και καπλοειδών ουλών.

Η αναζωογόνηση με λέιζερ δεν συνιστάται σε ασθενείς που είχαν κάνει χημικό peel την προηγούμενη ημέρα (2 εβδομάδες πριν).

Τι αποτέλεσμα μπορεί να αναμένεται από την αναζωογόνηση με λέιζερ;

Η κλασματική αναζωογόνηση προσώπου θεωρείται μια πολύ δημοφιλής διαδικασία μεταξύ των επισκεπτών των καλλυντικών κλινικών λόγω της ταχύτητας της θεραπείας και της απαλλαγής από τον πόνο. Οι επιδράσεις της έκθεσης με λέιζερ που αναφέρθηκαν από τους ασθενείς περιλαμβάνουν:

 • Σχηματισμός ενός διαυγούς οβάλ του προσώπου.
 • Λειαίνει τα σημάδια, εξαλείφοντας τα αποτελέσματα της μετά ακμής.
 • Μείωση της χρώσης, αποκατάσταση μιας υγιούς χροιάς.
 • Βελτιώνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος.
 • Μείωση του αριθμού των ρυτίδων, εξάλειψη των ποδιών του κόρακα στην περιοχή των ματιών.

Η επίτευξη τέτοιων αποτελεσμάτων είναι δυνατή μόνο εάν τηρηθούν ορισμένες από τις συστάσεις του κοσμετολόγου. Επομένως, δεν συνιστάται να επισκέπτεστε λουτρά, σάουνες ή ζεστά λουτρά 3-5 ημέρες μετά την αναζωογόνηση με λέιζερ. Προκειμένου το δέρμα να ανακάμψει καλύτερα και γρηγορότερα, είναι επίσης απαραίτητο να περιοριστεί η έκθεση στον ήλιο.

Σύνθετη αναζωογόνηση προσώπου

Το ιατρικό κέντρο προσφέρει ένα συγκρότημα καλλυντικών θεραπειών που βοηθούν στην εξάλειψη των πρώτων σημείων γήρανσης, αποκαθιστούν την υδροσταθμία και τη λειτουργία της αναγέννησης των κυττάρων του δέρματος. Η αναζωογόνηση με λέιζερ, η οποία δεν απαιτεί μακρά αποκατάσταση και δείχνει το αποτέλεσμα σχεδόν αμέσως μετά τη διαδικασία, σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από τις ρυτίδες και να κάνετε τα πάντα, έτσι ώστε η επόμενη εμφάνισή τους να εμφανιστεί πολύ σύντομα.

Οι ειδικοί του κέντρου καταρτίζουν ένα ατομικό σχέδιο θεραπείας για τον ασθενή, λαμβάνοντας υπόψη την παρουσία αντενδείξεων και βοηθώντας στην επιλογή πρόσθετων διαδικασιών που θα βελτιώσουν και θα εδραιώσουν το αποτέλεσμα.