Εμπειρία χρήσης Odry Cream

Εμπειρία χρησιμοποιώντας το Odry Cream από τη Μαρία από την Κρακοβία

Φωτογραφία της κρέμας από την Άλις από την κριτική της Κρακοβίας στο Odry Cream

Το όνομά μου είναι Μαρία, ζω στην Κρακοβία και μου αρέσει να δοκιμάζω νέα προϊόντα περιποίησης δέρματος. Κάθε κορίτσι ξέρει πόσο δύσκολο είναι να βρει μια κρέμα προσώπου υψηλής ποιότητας, αλλά εδώ στην Πολωνία είναι δύσκολο να βρεις ένα προϊόν που να λειτουργεί, ακόμη και σε προσιτή τιμή. Είναι σαφές ότι όταν είδα το Odry Cream δεν μπορούσα να περάσω και να παραγγείλω αμέσως για ένα δείγμα. Θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου με αυτό το εργαλείο - ίσως κάποιος θα το βρει χρήσιμο.

Βαθμολογία κρέμας

Είδα το Odry Cream κατά λάθος - παρατήρησα ένα ωραίο ποτήρι στο σπίτι ενός φίλου. Ξεκινήσαμε να μιλάμε και είπε ότι αυτή η κρέμα αντικαθιστά τις τακτικές επισκέψεις της στο αισθητικό. Φυσικά, εντυπωσιάστηκα πολύ από αυτό το αποτέλεσμα και παραγγέλνω μια κρέμα για τον εαυτό μου την ίδια μέρα.

Δεν υπάρχει τίποτα περίπλοκο με την παραγγελία: απλώς αφήστε ένα αίτημα στη φόρμα σχολίων και θα σας καλέσουν αμέσως. Φυσικά, οργάνωσα μια πραγματική ανάκριση για τον διευθυντή: Ενδιαφέρομαι για το περιεχόμενο της σύνθεσης, για τον οποίο είναι κατάλληλη η κρέμα, πώς να χρησιμοποιήσω το νέο προϊόν. Πρέπει να αποτίσουμε φόρο τιμής, ο χειριστής με συμβούλεψε πολύ ευγενικά, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και έκανε επίσης μερικές χρήσιμες προτάσεις. Η παραγγελία μου έφτασε στην Κρακοβία δύο ημέρες αργότερα, πλήρωσα το πακέτο στο ταχυδρομείο και αμέσως οδήγησα στο σπίτι για να δοκιμάσω το νέο προϊόν.

Τι θέλω να επισημάνω:

  • η κρέμα έχει μια λεπτή, ευχάριστη μυρωδιά.
  • η συνέπεια είναι ελαφριά, απορροφάται γρήγορα.
  • το προϊόν δεν αφήνει μια λιπαρή μεμβράνη.
  • δεν έρχεται σε αντίθεση με τους ορούς και τα διακοσμητικά καλλυντικά.

Δοκίμασα με διαφορετικά θεμέλια, ορούς, αποστάγματα - σε όλες τις περιπτώσεις η κρέμα άφησε εξαιρετική υγρασία, δεν γλίστρησε και δεν αισθάνθηκα καθόλου στο πρόσωπο. Αλλά όλα αυτά είναι μικρά πράγματα, ας μιλήσουμε για το αποτέλεσμα.

Το αποτέλεσμα μου

Πώς η Odry Cream αναζωογόνησε τη Μαρία από την Κρακοβία

Οι οδηγίες χρήσης είναι πολύ απλές: απλώστε την κρέμα το πρωί και το βράδυ, χρησιμοποιήστε την για όσο διάστημα θέλετε. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα προϊόν περιποίησης, όχι ένα φάρμακο, οπότε δεν υπάρχουν συγκεκριμένες συστάσεις για χρήση.

Μόλις πλένω το πρόσωπό μου με αφρό και μετά το σκουπίζω με τονωτικό και κρέμα γάλακτος. Μερικές φορές έχω χρησιμοποιήσει έναν ορό, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο, καθώς η κρέμα περιέχει ήδη έναν αντιγηραντικό ορό βασισμένο σε πεπτίδια και βλαστικά κύτταρα.

Χρησιμοποίησα το Odry Cream για 2 μήνες, έχω βρει ότι τα αποτελέσματα είναι αθροιστικά.

Πρώτη εβδομάδα

Από την πρώτη μέρα, παρατήρησα ότι το προϊόν ενυδατώνει τέλεια το δέρμα. Μετά την πρώτη εφαρμογή, το δέρμα είναι απαλό και ενυδατωμένο και λάμπει με υγεία. Αυτό το αποτέλεσμα συσσωρεύτηκε κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας - πήρα συγχαρητήρια από συναδέλφους και φίλους.

Δεύτερη εβδομάδα

Από τη δεύτερη εβδομάδα της χρήσης του Odry Cream, παρατήρησα ότι το περίγραμμα του προσώπου έγινε πιο καθαρό, οι ρινοχειλικές πτυχές μειώθηκαν. Προσπάθησα να εφαρμόσω το προϊόν κάτω από τα μάτια - δεν προκάλεσε ερεθισμό, το ευαίσθητο δέρμα σε αυτήν την περιοχή δέχτηκε την κρέμα τέλεια.

Τρίτη εβδομάδα

Μέχρι την τρίτη εβδομάδα, παρατήρησα ότι τα σημεία ηλικίας γίνονταν ελαφρύτερα. Η επιδερμίδα έγινε ομοιόμορφη και υγιής, το δέρμα σφίγγτηκε, οι λεπτές ρυτίδες έχουν σχεδόν εξαφανιστεί και οι βαθιές ρυτίδες έχουν ελαττωθεί ελαφρώς.

Δύο μήνες αργότερα

Χρησιμοποιώ το προϊόν μόνο για δύο μήνες και έγινα 10 χρόνια νεότερος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου! Το δέρμα μου είναι το ίδιο με εκείνο που ήμουν 23 - ομοιόμορφο, σταθερό, ελαστικό. Οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια και τα χείλη έχουν εξαφανιστεί εντελώς, οι ρινοχειλικές πτυχές έχουν μειωθεί κατά περίπου 80% και η μισητή ρυτίδα των φρυδιών έχει σχεδόν εξαφανιστεί πλήρως. Έχω και πάλι ένα καθαρό οβάλ πρόσωπο, ακούω τακτικά κομπλιμέντα και οι φίλοι μου συνεχίζουν να ρωτούν ποιες θεραπείες αντιγήρανσης κάνω.