Κριτικές Odry Cream

 • Xeyale
  Ένας φίλος μου έδωσε το Odry Cream - και αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που συνέβη στο δέρμα μου. Το προϊόν έχει ελαφριά συνοχή, απορροφάται αμέσως, δεν αισθάνεται στο δέρμα. Το χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα, αλλά μπορώ ήδη να δω θετικές αλλαγές - οι ρυτίδες είναι οι μισές τόσο κακές!
  Odry Cream
 • Σοφία
  Ρίξα μια ματιά στο Odry Cream και τελικά αποφάσισα να παραγγείλω. Τώρα λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα - η κρέμα είναι απλά ένα θαύμα! Ελαφρύ, ενυδατικό, κατάλληλο για καλοκαίρι και χειμώνα. Η ενυδάτωση του ξηρού δέρματος μου διαρκεί όλη μέρα. Παρατήρησα ότι το οβάλ του προσώπου έγινε πιο καθαρό και το χρησιμοποιώ μόνο για 2 εβδομάδες!
  Odry Cream
 • Ιωάννα
  Κορίτσι, αυτό είναι το καλύτερο προϊόν που μπορείτε να φανταστείτε! Πείθηκα τον σύζυγό μου να παραγγείλει το odry cream, μετά από μια εβδομάδα χρήσης, αρνήθηκα την ίδρυση και τη σκόνη επειδή η επιδερμίδα ήταν ομοιόμορφη, υγιής και λαμπερή. Η συνέπεια είναι ελαφριά, δεν χρειάζεται να εφαρμόσετε τίποτα επιπλέον, καθώς είναι ορός και κρέμα.
  Odry Cream
 • Zeynep
  Χάρη στο odry cream, έσωσα χρήματα στους υπηρέτες του αισθητικού. Χρησιμοποιώ αυτό το προϊόν το πρωί και το βράδυ, το δέρμα μου φαίνεται νέο και υγιές. Η κρέμα με απαλύνει από τις τρομερές ρινορραγικές ρυτίδες μέσα σε μόλις ενάμιση μήνα.
  Odry Cream
 • Xeyale
  Μου άρεσε πολύ η κρέμα, ελαφριά, ενυδατική, απορροφημένη γρήγορα. Το χρησιμοποιώ μόνο για μια εβδομάδα, αλλά το αποτέλεσμα είναι ήδη εκεί - αισθάνομαι ανυψωμένο, το δέρμα έχει γίνει πιο σφριγηλό και πιο ελαστικό. Η μυρωδιά είναι πολύ ευχάριστη, η συσκευασία είναι πρακτική, είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγορά και προτείνω αυτό το προϊόν σε όλους.
  Odry Cream
Εκτίμηση Odry Cream
4.5
20