Οδηγίες χρήσης Odry Cream

Οδηγίες για τη χρήση της αντιγηραντικής κρέμας

Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά την κρέμα αναζωογόνησης Odry Cream

Το Odry Cream είναι ένα προϊόν καθημερινής φροντίδας. Πρέπει να το εφαρμόζετε καθημερινά, τακτικά ή συνεχώς - όλα εξαρτώνται από την ηλικία και την αρχική κατάσταση του δέρματος. Ο ορός κρέμας έχει ελαφριά υφή και επομένως είναι κατάλληλος για κάθε εποχή. Η καινοτόμος φόρμουλα όχι μόνο ενυδατώνει και αναζωογονεί, αλλά προστατεύει επίσης το δέρμα από αρνητικές περιβαλλοντικές επιδράσεις όπως η επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας, του παγετού και του ανέμου.

Σε ποιον συνιστάται το προϊόν;

Η κρέμα περιέχει έναν ενεργό αντιγηραντικό ορό που όχι μόνο εξαλείφει τα υπάρχοντα σημάδια γήρανσης, αλλά επίσης αποτρέπει αξιόπιστα το σχηματισμό πρώιμων ρυτίδων.

Περιοχές εφαρμογής:

 • αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία στο δέρμα του προσώπου.
 • Ρυτίδες και πτυχώσεις.
 • Υπερχρωματισμός;
 • Απώλεια ελαστικότητας της επιδερμίδας.
 • τα δαχτυλίδια της Αφροδίτης στο λαιμό?
 • παράλειψη του κάτω τρίτου του προσώπου
 • θολή περίγραμμα του προσώπου.
 • Ξηρότητα και αραίωση του δέρματος.

Η κρέμα ορού δεν υπόκειται σε αυστηρούς ηλικιακούς περιορισμούς και συνιστάται για όλες τις γυναίκες άνω των 25 ετών. Σε νεαρή ηλικία, γίνεται μια εξαιρετική πρόληψη της γήρανσης, ενισχύει τον στροβιλισμό του δέρματος, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, χωρίς να δίνει ρυτίδες και ευκαιρία. Στην ενήλικη ζωή, η κρέμα γίνεται εξαιρετικός βοηθός στην καταπολέμηση των αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία - ενισχύει τις αραιωμένες ίνες κολλαγόνου, μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές και εξασφαλίζει αποτελεσματική ανύψωση προσώπου.

Αντενδείξεις

Η κρέμα δεν έχει απόλυτες αντενδείξεις. Δεν συνιστάται για κορίτσια κάτω των 25 ετών, καθώς δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε ισχυρά αντιγηραντικά φάρμακα σε νεαρή ηλικία. Το προϊόν δεν προκαλεί αλλεργίες καθώς δεν περιέχει parabens και επιβλαβείς ακαθαρσίες. Η μόνη εξαίρεση είναι η ατομική δυσανεξία στα συστατικά της σύνθεσης.

Χαρακτηριστικά και προτάσεις εφαρμογών

Η κρέμα πρέπει να εφαρμόζεται στο καθαρισμένο δέρμα. Για έντονη αναζωογόνηση και σύσφιξη, πρέπει να χρησιμοποιείτε το προϊόν καθημερινά.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το προϊόν:

 • πλύνετε και σκουπίστε το πρόσωπό σας με τονωτικό.
 • Απλώστε κρέμα σε ελαφρώς υγρό δέρμα.
 • τρίψτε απαλά κατά μήκος των γραμμών μασάζ.
 • χρήση για πρόσωπο και λαιμό.
 • Εφαρμόστε πρωί και βράδυ.

Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σχήμα για την πρόληψη της εμφάνισης ρυτίδων - σε αυτήν την περίπτωση αρκεί να το χρησιμοποιήσετε για 4 εβδομάδες. Στις οδηγίες, ο κατασκευαστής συνιστά την επανάληψη του μαθήματος κάθε 4-6 μήνες.

Συνιστάται σε γυναίκες άνω των 35 να χρησιμοποιούν την κρέμα τακτικά ως προϊόν καθημερινής φροντίδας. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση μακιγιάζ. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με οποιοδήποτε ορό ή ουσία για το δέρμα - όλα εξαρτώνται από τις συνήθειες φροντίδας σας. Γενικά, δεν υπάρχει ανάγκη εφαρμογής επιπρόσθετου ορού καθώς η σύνθεση περιέχει ενεργό αντιγηραντικό ορό.

Βιαστείτε να παραγγείλετε Odry Cream με γρήγορη παράδοση στην Κύπρο. Μόνο σήμερα υπάρχει μια ειδική προσφορά που σας επιτρέπει να αγοράσετε ένα προϊόν στη μισή τιμή!